Sloopwerken

Boren en zagen

Niet meer dan normaal.

Met ons uitgebreide machinepark en onze specialisatie in betonboren en diamantboren en diamantzagen kunnen we op een moderne en gecontroleerde manier elke situatie en uitdaging binnen sloopdiensten en bouwdiensten aan. Een goede voorbereiding, heldere communicatie en zorgdragen voor een hoge betrouwbaarheid zijn waarden die voor Gebroeders Tuller Sloopwerken niet meer dan normaal zijn.

Op een no-nonsens manier wordt met de klant meegedacht. Het belang van de klant op gebied van efficiëntie, veiligheid en gestaagde voortgang van het project zijn altijd het uitgangspunt van onze adviezen en manier van werken. Naast flexibiliteit, een prettige werkhouding, goed opgeleid personeel en klantgerichtheid is inmiddels ook onze decennialange ervaring in sloopwerken een van onze betrouwbaarheidskenmerken geworden. Dat onze aanpak werkt blijkt uit het grote, terugkerende vertrouwen dat wij van onze opdrachtgevers mogen ontvangen.

VCA gecertificeerd

Overal thuis in sloopwerken

Onze sloopwerken worden verricht ten behoeve van projecten binnen de retail en de utiliteitsbouw. Ook reguliere bouwbedrijven en opdrachtgevers uit de particulieren sector behoren tot onze klantenkring. Gebroeders Tuller Sloopwerken is een VCA gecertificeerd sloopbedrijf. Wij voeren onze werkzaamheden uit in zowel Nederland als in België.

Heeft u een sloop project waar u hulp bij nodig heeft?

Maak vrijblijvend een afspraak.