Boren en zagen

Zeer nauwkeurig

Diamantboren

Diamantboren is een techniek waarbij we met hoogwaardig diamantgereedschap zeer nauwkeurig kunnen boren in onder meer beton, steen, asfalt en natuursteen. Ongeacht de diameter, de hoek waarin geboord moet worden, de dikte of hardheid van het materiaal zorgen we voor een uitstekend resultaat. We staan bekend om onze rustige, no-nonsens mentaliteit waarin we simpelweg doen wat we beloven. We zorgen voor een kostenbesparende, snelle en efficiënte werkwijze en dragen zorg voor een schone en veilige werkomgeving.

Toepassingsvoorbeelden zijn het boren van gaten ten behoeve van alle soorten isolatiebuizen (verwarming, water, stadsverwarming, ventilatie, elektriciteit, enz.), het boren van openingen voor kabels en ventilatieschachten, boren t.b.v. bouwkundig onderzoek, enz. 

VCA gecertificeerd

Diamantzagen

U wilt een zeer nauwkeurig opening laten zagen voor het aanbrengen van ramen, deuren, trapgaten of bijvoorbeeld een ventilatiekanaal in hard bouwmateriaal?

Diamantzagen is een techniek waarbij met hoogwaardig materiaal zeer nauwkeurig gezaagd kan worden in harde bouwmaterialen, asfalt en natuursteen. Met moderne, krachtige zagen voorzien wij muren, plafonds en vloeren van een nauwkeurig gezaagde uitsparingen ten behoeve van ramen, deuren, trappen, poorten, enz.

Zo min mogelijk stof- en geluidshinder.

Heeft u een sloop project waar u hulp bij nodig heeft?

Maak vrijblijvend een afspraak.