Heeft u een project waar u hulp bij nodig heeft?

Neem contact met ons op

Renovatiesloop is precisiewerk

Wanneer er een badkamer of keuken gesloopt moet worden of een woning moet gestript worden, dan heet dat renovatiesloop. Renovatiesloop kun je met een gerust hart aan ons overlaten. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is slopen precisiewerk. Het wordt meestal met de hand gedaan. De uitvoering hiervan vergt namelijk een nauwkeurige, veilige en beheerste manier. Wij gebruiken voor renovatiesloop handgereedschap en klein materieel. Ook proberen wij zoveel mogelijk overlast te beperken door bijvoorbeeld na afloop alles keurig op te ruimen. Gebroeders Tuller Sloopwerken denkt met de klant mee en klantvriendelijkheid staat bij ons op nummer één!

Renovatiesloopwerkzaamheden bij monumentale panden

Het is belangrijk dat bij een renovatiesloop secuur wordt gewerkt. Het is dus niet zo dat wij met een hamer flink tekeergaan op muren, deuren, kozijnen etc. Renovatiesloop betekent systematisch verwijderen/kaalstrippen van een ruimte in een woning. Wij staan erom bekend dat wij renovatiesloopwerkzaamheden met beleid uitvoeren, om daarna de ruimte keurig achter te laten zonder dat er restschade is ontstaan. Wij worden hierom regelmatig gevraagd voor sloopwerkzaamheden die betrekking hebben tot monumentale panden.

Ons team
Gebroeders Tuller Sloopwerken heeft een team waar u van op aan kunt: wij zijn gekwalificeerd en gemotiveerd om onze handen uit de mouwen te steken. 24 uur per dag staan wij klaar en hebben ruimschoots de ervaring om renovatiesloopwerkzaamheden uit te voeren. Wij houden van korte lijnen met onze opdrachtgevers en deze kunnen wij waarborgen omdat wij als werkgevers zelf ook meewerken op locatie. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en kunnen daarom elke klus snel en naar uw wens uitvoeren. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een op maat gemaakte offerte? U kunt ons via een van onderstaande mogelijkheden bereiken:
Leo Tuller 06-53612446
Ed Tuller 06-53610967
Kantoor: 0345-725003
info@gebroederstuller.nl

renovatiesloop