Heeft u een project waar u hulp bij nodig heeft?

Neem contact met ons op

Diamantborenbedrijf

Heeft u een gespecialiseerd bedrijf voor diamantboren nodig? Wij zijn in Nederland hét bedrijf als het gaat om diamantboren, wij zijn secuur en snel. Gebroeders Tuller Sloopwerken is er niet alleen voor sloopwerken maar ook voor diamantboren en diamantzagen. Wij werken met hoogwaardig materiaal en dat ziet u aan de kwaliteit die wij afleveren. Gebroeders Tuller Sloopwerken staat voor klantvriendelijkheid en kwaliteit!

Diamantborenbedrijf – onze expertise

Onze firma zorgt voor een kostenbesparende, snelle en efficiënte werkwijze. Wij zijn VCA-gecertificeerd en dat is een garantie voor een veilige en opgeruimde werkomgeving. Gebroeders Tuller Sloopwerken heeft de juiste expertise in huis voor elke klus. Diamantboren is een expertise op zich. Wij kunnen zeer precies boren in beton, steen, natuursteen en asfalt. De diameter, de hoek waarin geboord moet worden, of de hardheid van het te boren materiaal zal geen probleem zijn voor ons kwaliteitsgereedschap.

Wij zijn het bedrijf voor diamantboren
Wij zetten graag de voordelen voor u op een rijtje. U wilt toch graag weten waarom wij het juiste bedrijf zijn voor diamantboren:
Diamantboren doen wij met een nauwkeurig resultaat;
Wij kunnen zo goed als elke diameter en diepte boren;
Horizontale, verticale en in een hoek boren is mogelijk door onze kwalitatief goede gereedschap;
Wij zijn een bedrijf met ervaring en een VCA-gecertificeerd sloop- en bouwbedrijf;
Wij zijn professionelen en vinden dat een goede voorbereiding, zorgdragen voor veiligheid en het voorkomen van overlast vanzelfsprekend is.

Offerte op maat
Misschien wilt u meer informatie over het diamantboren, zaag- of sloopwerk. Neem gerust contact met ons op. Omdat wij werkzaam zijn door heel Nederland houden we van een goede communicatie en zijn transparant. Met Gebroeders Tuller Sloopwerken weet u direct wat wel of niet mogelijk is. Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Vul dan het contactformulier in of stuur een email. Wij geven u graag meer informatie!

Diamantborenbedrijf

Maak een afspraak

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor uw project.

Ga verder