Heeft u een project waar u hulp bij nodig heeft?

Neem contact met ons op

Boorwerkzaamheden

Gebroeders Tuller Sloopwerken is er voor sloopwerkzaamheden en dus ook voor boorwerkzaamheden indien dit nodig is. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring achter onze naam staan en dat ziet u in het eindresultaat. Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf en wij werken dus veilig aan elke klus door heel Nederland.

Wie zijn wij
Gebroeders Tuller Sloopwerken is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen twee broers, onder wie de ene broer 25 jaar ervaring heeft in sloopwerken en dus exact weet hoe hij op een veilige manier moet slopen. De andere broer heeft juist de nodige ervaring in de commerciële sector. Kortom, het ideale recept voor een mooi bedrijf dat veelal samenwerkt met woningcorporaties, vloerspeciaalzaken en bouwbedrijven samenwerkt in Midden- en Zuid Nederland. Naast dat onze firma een sloopwerkbedrjjf is, zijn wij ook een zaagbedrijf en gaan wij graag aan de slag voor klanten door heel Nederland.

Ons team van vakmensen
Gebroeders Tuller Sloopwerken houdt korte lijntjes met de opdrachtgevers omdat de gebroeders zelf ook niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken wanneer er boorwerkzaamheden gedaan moeten worden! Daarnaast hebben ze een team van vakmensen dat weet hoe het moet werken. Deze vakbekwame slopers hebben geen negen tot vijf mentaliteit en gaan door tot de klus geklaard is, om vervolgens alles keurig op te ruimen.

Zekerheid
Door met ons een samenwerking aan te gaan bent u verzekerd van degelijke kwaliteit als het om boorwerkzaamheden gaat. Wij gaan secuur te werk en komen onze afspraken na.

Diamantboren
Voor boorwerkzaamheden gebruiken wij diamantgereedschap van hoge kwaliteit. Wij kunnen zeer precies boren in beton, steen, natuursteen en asfalt. De diameter, de hoek waarin geboord moet worden, of de hardheid van het te boren materiaal zal geen probleem zijn voor ons kwaliteitsgereedschap. Wij zijn snel maar precies en zeer klantvriendelijk. Kortom, als u kies voor Gebroeders Tuller Sloopwerken dan zit u door heel Nederland altijd gebeiteld!

Contact
U bent bij Gebroeders Tuller Sloopwerken aan het juiste adres. Wilt u zo spoedig mogelijk met uw project beginnen maar is het nodig dat de hamer en de beitel eerst hun werk moeten doen? Ons team van gespecialiseerde slopers staat u van dienst.

Boorwerkzaamheden

Maak een afspraak

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor uw project.

Ga verder