Heeft u een project waar u hulp bij nodig heeft?

Neem contact met ons op

Betonsloop Zuid-Holland

Gebroeders Tuller Sloopwerken is er voor betonsloop in Midden- en Zuid Holland. Wij zijn een erkend sloop- en zaagbedrijf met de juiste ervaring en een fantastisch team dat niet te bang is om te werken. Veiligheid staat voorop en wij zijn VCA-gecertificeerd om allerlei sloopwerken te doen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het handmatig slopen van beton. Betonmuren en -vloeren hakken, daar draaien wij onze hand niet voor om!

Een gespecialiseerd bedrijf
Wij zijn het aangewezen bedrijf als het gaat om betonsloop in Midden- en Zuid Holland. Nadat wij ons werk met precisie en de juiste snelheid hebben gedaan, ruimen wij alles keurig op en laten geen restschade achter. De opdrachtgever kan hierna direct weer aan de slag met de opbouw. Wij houden van directe lijntjes met onze opdrachtgevers en om dit een stuk gemakkelijker te maken, werken ook de eigenaren van Gebroeders Tuller Sloopwerken met hun werknemers mee. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij ons en wij luisteren graag naar uw wensen.

Een ervaren team medewerkers

Wij beschikken over de juiste expertise om betonsloop in Zuid-Holland uit te voeren. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk bouwbedrijven, woningcorporaties en vloerspeciaalzaken. Om laagdrempelig naar de opdrachtgever toe te zijn vinden wij het ook belangrijk dat onze medewerkers correct in woord en gebaar zijn, om zo het visitekaartje van het bedrijf te kunnen zijn. Iedere medewerker beschikt over de juiste ervaring en ze zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in wat zij doen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden naar betonsloop in Zuid-Holland? Wij vertellen er graag meer over zodat u weet waar Gebroeders Tuller Sloopwerken voor staat en wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen? Wij zijn werkzaam in heel Nederland en zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op:
info@gebroederstuller.nl

betonsloop Zuid-Holland